Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз-Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз-Пловдив

Здравейте колеги предстои ми смяна на ремъци и ролки, ама тука в Асеновград сервизите и майсторите са едни разбирачи ,че нямам думи ,молбата ми е ако някои знае добър сервиз или майстор в Пловдив на който може да се доверя да сподели ,може и на лични .В краен случаи идвам в София
    Благодаря предварително
    Alfa Romeo 166 2.0 TC

Първоначално публикувано от muskula Покажи съобщение
    Здравейте колеги предстои ми смяна на ремъци и ролки, ама тука в Асеновград сервизите и майсторите са едни разбирачи ,че нямам думи ,молбата ми е ако някои знае добър сервиз или майстор в Пловдив на който може да се доверя да сподели ,може и на лични .В краен случаи идвам в София
    Благодаря предварително
    Аз лично не мога да ти препоръчам,поне от моите ходения по сервизите!
    Иначе в Ратола смяната на ангренаж(комплект)+водна помпа е около 390 с работата.Това е само инфо не препоръчвам сервиз.

Comment

Иди при Борьо.
      155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
      1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
      GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
      ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

166

Колега,обади ми се да ти кажа къде 0898784861
        Алфа Ромео 159

Comment

Кажи и ние да знеам, нали затова е форума.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
            Кажи и ние да знеам, нали затова е форума.
            Да сподели с нас,че има колеги който не са намерило още добър сервиз с майстори.

Comment

Колега сподели къде и другите колеги да знаят нали затова е форума да си помагаме а не да патим от некадърници .Иначе бях в Ратола но не ми вдъхнаха доверие и се отказах
              Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

Моята я поддържам в Пазарджик,в Пловдив цените са високи и не ми вдъхват доверие нещо.Лятото и на мен ми предстои тази интервенция и смятам да я закарам там.Там ми смениха съединителя,горната помпа,минах стенд,дори технически преглед-нямам оплаквания и съм доволен от отношението.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Моята я поддържам в Пазарджик,в Пловдив цените са високи и не ми вдъхват доверие нещо.Лятото и на мен ми предстои тази интервенция и смятам да я закарам там.Там ми смениха съединителя,горната помпа,минах стенд,дори технически преглед-нямам оплаквания и съм доволен от отношението.
                  А за стенда могат ли да редулират страничния наколн,защото си мисля ,че е барано по моята кола.

Comment

Не знам,на моята задните колела бяха отворени и ми износваше гумите отвътре.Ако някой се интересува мога да му кажа номера на управителя.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      Не знам,на моята задните колела бяха отворени и ми износваше гумите отвътре.Ако някой се интересува мога да му кажа номера на управителя.
                      Дай на ЛС координати.

Comment

Колега сподели координатите за сервиза в Пазарджик щом си доволен ,може и на лични
                        Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

166

Колеги,в бившия завод Устрем има сервиз в който работят баща и син Хари и Боби те са много добри за нашите италианки,ако имате проблем с компютри и т.н. специалиста е в Пазарджик ,сервиз,,Енцо,,.Успех.
                          Алфа Ромео 159

Comment

Може да се отбиеш и в клубния сервиз в Стара Загора доволен ще останеш определено!
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Може колега и това е вариант а и Стара Загора не мие много далече
                              Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

Working...
                              X